Friday, September 14, 2007

Sexualitatea

Imi aduc aminte cu drag de zilele fericite ale adolescentei. De parca acum as avea 100 ani. Nu,deloc..insa cateodata realizezi ca a trecut un timp de la ultimul tau sut intr-o minge de fotbal, de la serile in care ascultai muzica la casetofon ( inclusiv manele, alea se bagau la greu in discoteci in perioada 2000), tipetele de anul nou cand am trecut in noul mileniu, visele si sperantele din spatele ograzii, sperietura cu racul din garla, glumele de seara de pe ulita satului si, nu in ultimul rand, naivitatea si puritatea adolescentei. Unii traiesc primul sarut, altii afla primul contact cu dragostea, altii cu dramele...toti traim pe trasee diferite, unice in felul lor, desi urmam aceeasi cale, acelasi drum.

La mine au fost primele batai de inima pentru un baiat. Este acel baiat despre care v-am mentionat in primul post de pe blog. C era un baiat mai mare cu doi ani ca mine, iar eu aveam doar 15 ani. Eram fericit ca intrasem la liceu, admiterea se terminase si urma o vara la bunici, la fel ca celelalte. Era o vara diferita de celelalte, cand aveam sa traiesc prima atingere cu un baiat, primul sarut. ..

Satul bunicilor este situat in apropierea unor dealuri, cu un aer intens, proaspat si adanc, foarte adanc in consistenta. Iti era drag sa privesti campul, mai ales seara inainte de lasarea noptii, iar ziua sa te baltacesti in garla satului.In sat sosisera si copiii din celelalte orase ale tarii. Eu eram din Bucuresti, insa C era dintr-un alt oras. Eram cei mai buni amici, pentru ca de mici ne-am jucat in vacante. Fie ca era vara, fie ca era iarna..eu ma duceam si strigam la poarta bunicii lui sa intreb de el. El la fel....si mare ne era bucuria cand ne gaseam, cand puteam sa fim impreuna. C statea la fel de mult, ca durata, la bunici..insa rareori trebuia sa se mai intoarca acasa in oras, spre deosebire de mine.
Alaturi de C, G era un baiat din sat, de aceeasi varsta cu C..pe el il gaseam mereu acasa. G era baiatul care avea contact cu exteriorul, deoarece era cioban si iesea cu oile la camp. G mi-a dat prima revista porno, o revista care apoi mi-a fost ceruta de A si data a fost ( va inchipuiti de ce!).
Apoi urmau fetele: sora lui A era mai mereu prezenta in sat in orice vacanta, apoi urmau fetele din sat care au trait acolo de cand au deschis ochii spre vazduhul acestei lumi.

Cu C am iesit prima data in discoteca, la caminul cultural. Caminul cultural a fost discoteca mea pana la 17 ani cand am fost in discotecile din Buc. Prima daca am fost la camin la 13 ani. Ca mamaie sa nu afle si impins de cei mari ( C si altii), am iesit pe geam si am iesit pe usa din dos. Ce teama am avut...mereu ma gandeam daca vine mamaie si nu ma gaseste in camera ma cearta a doua zi:))). Nici pana in ziua de azi nu stiu de ce a facut C asta...poate chiar de asta sunt gay: intr-o zi ploioasa de vara, ramanand namol C a venit la mine sa ies la poarta. Cu niste papuci de tara, cu o geaca pentru a ma proteja de picaturile ce pareau ca se oprisera, am iesit la poarta si am mers spre banca de la drum.
La un moment dat, stand pe banca, C a inceput jocul acelas idiot din copilarie ( jucat intre baietii str8) care se numeste "Apara-ti castelul". Jocul presupunea sa ii dai celuilalt adversar o lovitura zdravana in testicule iar ceilalti se amuzau teribil pe seama acestui joc. Te puteai apara doar daca barai cu mana lovitura adversarului.
Nu am barat si mana lui C mi-a trezit o erectie puternica prin pantalonii scurti. C nu a luat mana de pe penisul meu erect si a inceput sa ma maseze cu miscari repezi. Ne uitam unul in ochii celuilalt si nu spuneam nimic. Chiar daca eu gandeam ceva nu puteam sa spun, momentul era o senzatie ciudata, neintalnita in viata mea si imi placea la nebunie. Am facut si eu acelasi lucru cu penisul lui, care devenise erect...tot prin pantaloni scurti si tot pe banca aceea jumatata umeda jumatate uscata.

Din ziua aceea in fiecare zi cand mergeam la garla ne atingeam mult prea tandru in zonele "interzise". Profitam ca in apa nu te vedeai. De unde sa stie ceilalti ce faceam noi in apa...au urmat apoi serile in care ne intorceam numai noi doi de la discoteca. Incepusem sa ramanem seara pe alte banci si sa ne "jucam". Nu ajungeam la orgasm dar senzatia era atat de puternica ca ne taia respiratia, seara devenea zi, simturile ne deveneau ascutite incat fiecare cantat al cocosului ne trezea din feerie si ne amintea ca e totusi trecut de miezul noptii. La tara senzatiile se simt mult mai acut decat la oras. Mediul isi pune amprenta asupra omului, il formeaza, cladindu-l spre un singur destin. Oricat ne-am impotrivi noi, orice am face, nu vom putea sa izvbavim. Pentru mine urmau apoi masturbari pana dimineata si visele la C. Nu este faptul ca l-am iubit, dar atunci se nastea sexualitatea mea. Desi ma atrageau baietii din clasa a opta, nu apucasem sa simt penisul erect al unui baiat. Inca de la 13 ani in masturbarile mele, imaginile care imi aparea in constient erau cele cu baieti. Luam revista Bravo si citeam cu interes rubrica de sex....

C era un baiat frumos. Cu corpul unui baiat atletic, deoarece facuse inot de performanta, cu chipul angelic si privirea ucigatoare m-a facut sa-l indragesc in acea vara. Sfarsitul vacantei ma intrista...stiam ca nu o sa il mai vad si ca totul se va termina. Asa a si fost....intr-o zi de septembrie l-am rugat pe C sa mai mergem la garla...era totusi septembrie si apa era rece. Nu i-a fost teama ca va raci si a venit bucuros cu mine. A fost ultima data cand l-am atins...in apa rece, cu vantul in fata, ne scufundam in apa tocmai pentru a ne incalzi...a fost o zi de septembrie placuta, calda...pana cand ploaia ne-a gonit.

Acum 7 ani, vremea era la locul ei: cum se trecea de septembrie incepeau ploile, iarna sosea din noiembrie, primavara din februarie, iar vara din iunie. Acestea erau anontimpurile cu regulile lor. Fiecare anotimp imi aducea in ochi imaginea de pe Abecedarul din clasa intai. Asa era atunci un singur Abecedar si o singura socotitoare. Toti copiii invatau de pe ele...primavara: era o fata tanara care avea in par numai flori, la picioare alte flori si un soare primavaratec in fata. Apoi se spunea ca sora ei este Vara. Vara avea in par tot felul de fructe..de la caise,piersici la banane si portocale, soarele fiind mai arzator. Sora verii este Toamna, o fata cu un vestmant mai inchis la culoare. Si aceasta avea in par struguri, niste struguri de culori diferite, cu broboane mari si copti. Toamna avea in fata ploaia, iar la picioare avea pamantul care se bucura de prezenta ploii. Sora cea mica era Iarna...aceasta avea gheata (din cate imi aduc aminte)...dar si aceasta purta o haina de blana si ni se infatisa imaginea unui derdelus. Mi-e dor de imaginea de pe abecedar. Acum toate acestea nu le mai vezi prin manualele celor mici. Traim o democratie in toate sensurile si in toate arterele societatii.

Din acea vara C s-a schimbat. Dupa niste note mici luate pe la Istorie, l-am sters automat din inima pentru un an, insa anul urmator l-am asteptat numai pentru a-l vedea. L-am vazut...dar nu mai era la fel. Se schimbase, se inhaitase cu niste baieti din sat si nu mai avea timp de mine. Acea vara a fost vara in care l-am atins pe G, baiatul cioban...insa C ma va uimi pentru totdeauna. Chiar daca azi e insurat si are doi copii, niciodata nu voi sti de ce s-a purtat asa in acea vara. Acum am crescut si rareori mai ajungem la tara. L-am vazut anul acesta cu copii si nevasta. Mi-a adresat sec:" Ce mai faci?", iar eu i-am raspuns la fel de sec:"Bine".

Sexualitatea mea s-a conturat in acei ani, dar orice influenta ar avea mediul (exterior) asupra unui baiat, cel mai important e interiorul, respectiv genele. Sunt multi baieti care au trecut prin experiente ca a mea, dar sunt str8. Totusi pledez pe ceva genetic, niste gene, posibile mutatii de un baiat poate avea sentimente pentru altul. Inversiunea nu e numai mintala, e cu tot trupul si sufletul, pentru ca opusul e scarba. In momentul in care simti scarba fata de un partener cu acelasi sex ca al tau..atunci esti complet str8. Noi vedem altfel oamenii si lumea. Suntem tot oameni si noi...
O alta observatie este ca daca in adolescenta ma abtineam mai mult...acum nu prea mai pot fara a face sex..dragoste. In liceu imi eliminam tensiunea prin masturbare si gata totul era ok. Insa dupa 20 ani am observat o crestere a dorintelor, o crestere pe care nu o mai poti controla, altfel innebunesti. Si mie imi este teama, de multe ori ma urasc ca sunt gay. Un gay...un morman de carne si oase urnite de un suflet.

P.S.: Ma culc si eu pentru ca sunt obosit....mi-e dor de zilele acelea pentru ca acum nu le mai gasesc. Un gay va trai intr-un univers separat de al majoritatii. Un gay va cheltui mai mult decat ceilalti. Pentru ca el nu va avea mostenire de la ai lui, nu va fi tratat niciodata ca un om. Asa cum cineva spunea: "Orice padure are uscaturile ei",iar noi suntem uscaturile pe care ceilalti isi doresc sa le elimine cu orice pret. Nu numai in Romania,oriunde in lume. Fie ca este vorba de un blestem, de o gena sau de mediu in care cresti si te dezvolti...oamenii gay vor fi intotdeauna pentru ca orice copac se va usca intr-un anumit moment, deci gay-ii nu prea vor da roade...

No comments: