Thursday, February 22, 2007

Inceputul dramei

Aceleasi zile ,acelasi fapte si totul cade intr-o monotonie cenusie.
Zile sumbre,oameni vagi si culoare trepidante,aceasta este imaginea care ma insoteste zi de zi in drumul meu spre scoala sau spre orice alta locatie.
Aici apar si eu,"un om intre oameni",asa cum ar spune un autor,un baiat din Bucuresti,un baiat ce spera la ceva frumos,la ceva care sa dureze,la o fericire eterna.
Intr-una din aceste zile am realizat ca sunt gay,ca de fapt sunt un baiat caruia ii plac baietii.
Incep astfel lungi nopti nedormite,luni intregi de pledoarie,incercand sa imi ascund o latura intunecata a mea: aceea de a fi gay.De ce intunecata?Pentru ca asa este vazuta in societate.Dar in acest moment aceasta viata de gay e intunecata si din interiorul ei.Spun asta pentru ca anii care au urmat mi-au dovedit-o.
Aveam vreo 15 ani cand trait primele mele ganduri pentru baieti.Visam noapte de noapte un baiat pe care il stiam de la bunici.Pentru mine orice lucru are o valoare sentimentala si orice ma afecteaza.Tot ce reusisem atunci era doar sa il mangai usor prin tricou si pantaloni.Acum?Este insurat si are 2 copii,el fiind cu 2 ani mai mare decat mine.Nici pana azi nu imi dau seama daca serile pe care le petreceam pe banca si ii faceam masaj au reprezentat ceva pentru el.Insa totul se schimba:oamenii,anotimpurile,anii si viata.Aceasta dinamica este incredibila...chiar si sentimentele,simtirile.
De am putea face ca totul sa inghete,sa dureze o eternitate.
A aparut atunci in viata mea un elemnt important...internetul.Ca orice copil de 17 ani,ceream bani parintilor si ma duceam la net.Era un net de cartier,cu jaluzele trase si cat de cat oferea intimitate.Asteptam pana prindeam un calculator,pentru ca acum 5 ani nu toti isi permiteau calculatoare,si mai ales internet.
Iata-ma stand lungi nopti indelungate pe internet:fie ca era vorba de site-uri,fie ca vedeam poze porno cu baieti,acestea ma excitau teribil si imi trezeau senzatii de imi dadeau fiori in tot corpul.
Inca de atunci am inteles ca sexul poate fi ceva placut insa daca ai o persoana stabila.Sa sari peste bariera tipica de a face "doar sex".
Ajungeam acasa si ma labaream la greu,adormind cu gandul si speranta ca intr-una din zile voi fi si eu cu cineva.Insa prima experienta sexuala si primele drame existentiale si-au atins apogeul dupa liceu...
In facultate,eram inca virgin...atunci am postat un mesaj pe un site si am intalnit o persoana deosebita.
Cu el mi-am inceput viata sexuala si am trait sentimente pe care nu stiu daca le voi mai trai vreodata.Cand il vedeam simteam ca lesin,ca pic jos de emotie si de dorinta.
Ma consideram implinit si cel putin gustam acest fruct al placerii in interiorul unei relatii.Ce imi puteam dori mai mult?
Este o gandire specifica adolescentului de 19 ani care isi continua monotonia de zi cu zi.
Dar oare nu cumva toti traim o monotonie infinita?Aceleasi lucruri plictisitoare,aceiasi oameni sumbri.
Si astfel voi incepe o intreaga dezvoltare a vietii mele,a ce inseamna sa fii gay in Romania mai ales si ce inseamna sa speri la fericire mereu.
Vor fi bloguri de tristete,de bucurie,excitante.

Motivul este ca un om nu se poate cunoaste dintr-o poza sau dintr-o singura poza.Inca sunt adeptul gandurile asternute pe o foaie de hartie,acele scrisori antice...in pofida messenger-ului,care reprezinta o comunicare "instanta".

Cred ca o sa ma indrept spre patul meu gol,un pat mare pentru o camera mica...si mai ales gol..si sper ca intr-o zi sa nu mai fiu trist sa pot zambi si sa pot zice...chiar ma simt implinit,desi sunt gay..

9 comments:

Anonymous said...

Salut, dupa cate am vazut pe blog nu prea sunt comentarii.Nu acesta a fost motivul care m-a determinat sa postez aici, ci faptul ca este primul blog al unui gay pe care citesc ceva care denota multa sensibilitate si framantare sufleteasca. Sa nu iti faci probleme niciodata de ceea ce zic marea majoritate a celor care ne inconjoara despre faptul ca esti gay. Nu uita ca inainte de a fi gay esti om si asta trebuie sa dovedesti in primul rand.In rest... comentarii rautacioase, apropouri cretine si priviri aiurea le vei intalni frecvent.Totul este sa ramai tu, asa cum esti, in individualitatea ta si sa cauti sa le intelegi limitele inguste ale celor care nu au capacitatea de a intelege ca a fi gay nu este o optiune, o boala sau dereglare psihica.Iti doresc numai bine si succes in ceea ce scrii pentru ca scrii frumos si simt ca este venit din suflet totul.

Anonymous said...

sunt fata,dar mi-am rupt din timp si ti-am citit blogul... :)

Multa bafta...

Anonymous said...

Te exprimi extraordinar ! Aprecierile mele, mi -ar placea sa vorbim mai multe, nu stiu sa spun prea multe, dar cel putin te pot asculta .

Anonymous said...

mistercosmina este id-ul meu, daca ai placerea vorbim acolo, o noapte frumoasa iti doresc !

Dany said...

salut ...wow sant impesinat de cum scrii , cum gandesti, exprimarea si felul in a povesti din toata inima ta ,ti-am citit tot blogul si am ramas bulversat si totodata uimit ,asta da o lectie a vietii , your story is my story in a way.I am impressed how do you think , write ,and fell in all your story , keep going and be yourself , with love Daniel

lost28 said...

@ Anonymous

Scuze de raspunsul intarziat, te-am adaugat in lista de mess abia acum.

@ Carlos Lopes

Mersi mult pentru aprecieri, sper doar ca viata sa ne arate si drumuri mai putin inguste decat cele pe care deja ne aflam.

lost28 said...

Sper doar ca tu sa ai o viata mai implinita, mai blanda, decat probabil majoritatea oamenilor, indeosebi a gayilor

lost28 said...

Te-am adaugat acum. Mersi

lost28 said...

Buna si mersi mult pentru aprecieri :)
Fetele sunt mai critice decat baietii :)